klubben i tre tidsepoker – med fem forskjellige monarker

Sætre Idrætsforening

Fra karl iv - til første verdenskrig

Elleve idrettslag, hvor av ni turnforeninger og ett idrettslaget, hadde blitt unnfanget og forløst for klubben fra Hurumhalvøye, Sætre Idrætsforening, så dagens lys. 10. september 1872, rundt 20 år før bilen rullet ut på veiene i Europa og USA, to snaue tiår før legenden og ikonet, Charlie Chaplin blir født, mens Knut Hamsun tasset rundt i knebukser, det var dette året, 1872, en tidlig høstdag, så sin første tynne stripe av lys

IDRETTSFORENINGEN GRAABEIN

fra den russiske revolusjonen og inn i den digitale tidsalder

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

sætre idrætsforening graabein

fra mobiltelefon til smarttelefon

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

tilbakemeldinger – kommentarer

HVORFOR VAR AKKURAT HUN/HAN INVITERT?

Jubileumsstyret har hele tiden gjort nøye vurderinger på hvem skulle inviteres (altså ikke betale) og hvem som ikke kvalifiserte. 

jeg synes håndballen fikk for lite oppmerksomhet

Å tilgodese tid til alle gruppene, var noe vi gjorde så gått vi kunne. Etter gjennomgang av opptaket fra festen, mener vi at samtlige grupper fikk den nøye tilmålte tiden vi hadde til disposisjon – så vil det alltid være noen som er uenige i dette. 

Vi, som var noe yngre (vi snakker her om de rundt 40+), mener dette var lite tilpasset vår aldersgruppe, da det ble for mye snakk om «fordums tid»

Selvsagt kunne man gjort det annerledes, men i et 150-årsjubileum, vil det bli mye snakk om tiden som har vært. De aller fleste som var på festen, var jo heller ikke født da vi snakket om bandylaget fra ’49, fotballen fra ’30-årene osv. Så vi i styret føler vi har tilrettelagt dette for å treffe samtlige aldersgrupper som var til stede. 

hvorfor skulle ikke line andersen ha noe penger for dette

Kanskje et litt spesielt spørsmål i seg selv, siden vi bør applaudere Lines tjeneste særdeles høyt og samstemt. Lines begrunnelse var følgende «jeg ser på det som en ære å få spørsmål om å være konferansier, for en av Norges aller eldste idrettsforeninger!» 

hvorfor holdt man ikke på lenger

Spørsmålet i seg selv, er jo meget positivt; dette må jo bety at folk trivdes. Hvorfor vi ikke holdt på lenger, var noe kom til enighet om, med vertskapet på Grønnsand Gård.

kommer det til å bli en sånn fest igjen

Det er mulig, kanskje ved 175-årsjubileet, men da vil de aller fleste av oss som var på festen, ha takket av!